غالي الذكرى عضو جديد
عدد المساهمات : 34 نقاط : 5240 النشاط : 1 تاريخ التسجيل : 17/09/2010
| موضوع: الفراخ المحشيه الأربعاء أكتوبر 06, 2010 3:35 pm | |
| نبتدي الوصفه بقي :فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان نصف كوب ارز بصله مبشوره متوسطه كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير معلقتين سمن ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل الطريقه :1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي 2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين 3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه 4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه 5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
6-ادهنيها من بره سمنه و بعدان انا بحطها في كيس الفرن بتستوي و تتحمر و بتطلع حلوه اوي ،بس خليها علي الرف اللي في النص او لو ما عندكيش حطيها في صينيه و عليها كوبايتين ميه و غطيها بورق الفويل و لما تفتحي عليها و تستوي شيلي الفويل علشان تحمر بس اوعي تسلقيها الرز بيعجن و نكهته بتنزل في الشوربه جربي طريقتي و ادعيلي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
katiagt عضو جديد
عدد المساهمات : 8 نقاط : 5009 النشاط : 1 تاريخ التسجيل : 17/03/2011
| موضوع: رد: الفراخ المحشيه الأحد أبريل 17, 2011 7:54 pm | |
| | |
|